Inwonerspanel: voor inwoners met kennis en een frisse blik

Gemeente Bergen heeft een inwonerspanel. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u een aantal keer per jaar een uitnodiging om mee te denken met actuele thema’s.

Meedenken kan gaan over onderwerpen die spelen in de hele gemeente of voor een specifieke kern. Het is altijd relevant en interessant. En u helpt ons bij het maken van beleid en het samen zoeken naar goede oplossingen voor vraagstukken.

  Meld u aan voor het inwonerspanel  

Deelnemen aan het inwonerspanel

Iedereen die in de gemeente Bergen woont en 16 jaar of ouder is, kan zich aanmelden voor deelname aan het panel. Deelnemers hebben wel een e-mailadres en toegang tot internet nodig. Bij aanmelding kunt u aangeven welke expertise u wil inzetten voor het panel.

Wat houdt deelname in?

Als deelnemer aan het panel ontvangt u een aantal keer per jaar via e-mail een uitnodiging om mee te denken over een thema of advies te geven over een onderwerp. Dat kan zijn via een digitale enquête of online meeting, maar het kan ook een bijeenkomst op locatie zijn. De vorm is afhankelijk van het onderwerp en het doel. Meedoen is altijd vrijblijvend. Deelname aan het inwonerspanel kan op elk moment worden gestart of gestopt. De medewerkers van het participatieloket van de gemeente beheren de gegevens van het panel en gebruiken de gegevens alleen voor dit doel.  

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

Wanneer u hebt deelgenomen aan een activiteit van het panel, ontvangt u na afloop altijd een bericht over het vervolg.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor het panel kan via het registratieformulier, In de voorwaarden voor deelname vindt u antwoord op veel vragen. Hebt u hierna nog vragen, neem dan contact op via participatie@bergen-nh.nl.

Contact

Gemeente Bergen
Jan Ligthartstraat 4
1817 MR Alkmaar

info@bergen-nh.nl
(072) 888 00 00

Denk mee over Bergen is een initiatief van de gemeente Bergen.

 
 
Cookie-instellingen