Oudburgerpolder: bespreken reacties kader beeldkwaliteit

31 keer bekeken

Begin

09-10-2023 om 19:30

Einde

09-10-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Raadszaal - sportcentrum De Beeck - Molenweidtje 2, 1862 BC Bergen

Op 9 oktober is een vervolgbijeenkomst over het kader beeldkwaliteit Oudburgerpolder. We bespreken samen met de betrokkenen de reacties na de eerste bijeenkomst.

Begin 2023 is het concept kader beeldkwaliteit gemaakt voor de Oudburgerpolder. In dit gebied aan de oostkant van de gemeente Bergen zijn verschillende functies aanwezig, zoals sportcomplexen, scholen, woonvoorzieningen, landgoed, gronddepot, gemeentewerf en begraafplaats. Over het concept kader beeldkwaliteit zijn we met omwonenden en gebruikers in gesprek. In juli 2021 stelde de gemeenteraad voor dit gebied de structuurvisie Oudburgerpolder vast. Bij de vaststelling verzocht de gemeenteraad het college om een beeldkwaliteitskader op te stellen. Nieuwe initiatieven voor het gebied worden aan het beeldkwaliteitskader getoetst.

In mei is in een eerste bijeenkomst het concept kader besproken. We bespraken deze avond de wensen, idee├źn en aandachtspunten, zodat wij deze kunnen meenemen in de definitieve uitwerking. Vervolgens kreeg iedereen de gelegenheid om tot 1 juli 2023 nog schriftelijk te reageren.

Samen meedenken: bespreken reacties kader beeldkwaliteit

De tweede bijeenkomst over het kader beeldkwaliteit Oudburgerpolder vindt plaats op 9 oktober 2023 in de raadzaal in sportcentrum De Beeck, aanvang: 19.30 uur. Op deze avond bespreken we met betrokkenen de ingebrachte reacties. De indieners van de reacties worden hiervoor rechtstreeks uitgenodigd.

U kunt meer informatie over de achtergrond en het vervolg ook bekijken op de gemeentelijke website bij Oudburgerpolder kader beeldkwaliteit.

Contact

Gemeente Bergen
Jan Ligthartstraat 4
1817 MR Alkmaar

info@bergen-nh.nl
(072) 888 00 00

Denk mee over Bergen is een initiatief van de gemeente Bergen.

 
 
Cookie-instellingen