Inloopbijeenkomst voorkeurslocatie VV Egmond

29 keer bekeken

Begin

12-06-2023 om 17:00

Einde

12-06-2023 om 19:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Dorpshuis De Hanswijk, Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef

Inloopbijeenkomst over de voorkeurslocatie voor de fusie-club VV Egmond aan de Heilooër Zeeweg - Hogedijk. Het fusiebestuur en het college geven graag toelichting hoe de keuze voor de locatie tot stand is gekomen.

Op maandag 12 juni is er een inloopbijeenkomst over de voorkeurslocatie voor het sportcomplex VV Egmond. De bijeenkomst is in Dorpshuis Hanswijk, Hanswijk 1 in Egmond aan den Hoef. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken. De bijeenkomst is van 17.00 tot 19.30 uur; u kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt.

De 3 voetbalclubs Sint Adelbert, Egmondia en Zeevogels zijn sinds 16 maart 2023 officieel gefuseerd tot één Egmondse voetbalclub: VV Egmond. Op 9 mei heeft heeft het college besloten om het sportcomplex aan de Heilooër Zeeweg - Hogedijk aan te wijzen als voorkeurslocatie voor het huisvesten van de nieuwe voetbalclub. 

Bij de bijeenkomst zijn wethouder Marco Wiesehahn en projectleider Vincent Quist namens de gemeente aanwezig. Zij zijn er om vragen over het collegebesluit te beantwoorden. 

Ook zijn er vertegenwoordigers van Royal Haskoning DHV (RHDHV voerde het onderzoek naar de 3 locaties uit) en het fusiebestuur van VV Egmond aanwezig. Royal Haskoning geeft een toelichting op het uitgevoerde onderzoek en op de onderwerpen waaraan zij hebben getoetst, zoals ruimtelijke inpasbaarheid, planologische haalbaarheid en verkeer en parkeren, bereikbaarheid (snel/langzaam verkeer) en verkeersveiligheid.
Het fusiebestuur is aanwezig om uitleg te geven over het Programma van Eisen dat is opgesteld voor het nieuwe sportcomplex.

Contact

Gemeente Bergen
Jan Ligthartstraat 4
1817 MR Alkmaar

info@bergen-nh.nl
(072) 888 00 00

Denk mee over Bergen is een initiatief van de gemeente Bergen.

 
 
Cookie-instellingen