Informatiebijeenkomst beeldkwaliteitsplan Schoorl Centrum

18 keer bekeken

Begin

24-05-2023 om 19:30

Einde

24-05-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De afgelopen maanden heeft een klankbordgroep meegedacht over de richtlijnen van het beeldkwaliteitsplan. Alle inbreng van de klankbordgroep is verwerkt en er ligt nu een concept beeldkwaliteitsplan klaar dat we graag aan u presenteren tijdens een informatiebijeenkomst.

In januari 2023 is door de raad de stedenbouwkundige visie voor het centrumgebied van Schoorl (het gebied tussen het oude politiebureau en de Laanweg) vastgesteld. De volgende stap voor de centrumvisie voor Schoorl is het maken van een beeldkwaliteitsplan.  Hierin wordt beschreven hoe het uiterlijk van de gebouwen en de omgeving eruit moeten komen te zien; bijvoorbeeld welke materialen en kleuren er gebruikt moeten worden. In het plan staan ook aanbevelingen en richtlijnen voor de architectuur van de gebouwen.

Informatiebijeenkomst

  • Datum: woensdag 24 mei
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur
  • Locatie: De Blinkerd, Heereweg 150, 1871 EM Schoorl


Tijdens de bijeenkomst krijgt u een toelichting op het plan, het proces rondom de planvorming en het vervolg. Daarna is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van het betrokken architectenbureau en de gemeente. U bent van harte welkom. We vragen u vriendelijk om u aan te melden via info@bergen-nh.nl o.v.v. ‘Aanmelding informatiebijeenkomst Schoorl Centrum’.
 

Contact

Gemeente Bergen
Jan Ligthartstraat 4
1817 MR Alkmaar

info@bergen-nh.nl
(072) 888 00 00

Denk mee over Bergen is een initiatief van de gemeente Bergen.

 
 
Cookie-instellingen