Inloopspreekuur Paddenpad

23 keer bekeken

Begin

04-04-2023 om 16:00

Einde

04-04-2023 om 20:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

We nodigen u van harte uit om langs te komen. U kunt op elk tijdstip tussen 16.00 en 18.30 uur langs komen in de keet bij het begin van het Paddenpad (vlakbij de Meerweg).

Tijdens de werkzaamheden is het Paddenpad voor alle verkeerstromen afgesloten. U kunt deze dagen gebruik maken van een omleidingsroute die met borden zal worden aangegeven. Om u hier verder over te informeren, organiseren wij een inloopspreekuur voor direct omwonenden en gebruikers.

Op dinsdag 11 april starten de werkzaamheden voor de vernieuwing van het Paddenpad (het fietspad tussen de Meerweg en de Sluislaan) in Bergen. Deze werkzaamheden duren afhankelijk van het weer, 3 weken. Het Paddenpad moet vernieuwd worden omdat het niet meer veilig en van slechte kwaliteit is. Er zitten bijvoorbeeld veel scheuren in het asfalt. Het pad wordt heel veel gebruikt. Niet alleen door fietsers, maar ook door wandelaars. Hierdoor ontstaan regelmatig (bijna) ongelukken. Er is geen apart voetpad, dus wandelaars wijken vaak uit naar de berm. Daarom wordt het pad vernieuwd en verbreed, komt er een apart voetpad voor wandelaars en krijgt het nieuwe verlichting.

Meer informatie

Contact

Gemeente Bergen
Jan Ligthartstraat 4
1817 MR Alkmaar

info@bergen-nh.nl
(072) 888 00 00

Denk mee over Bergen is een initiatief van de gemeente Bergen.

 
 
Cookie-instellingen